Over ons

Wie zijn wij ?

Aqua Sport Brugge – ASB is een jonge watersportclub. Aqua Sport Brugge wil garant staan voor een positieve en kwaliteitsvolle watersportbeleving waarbij de spelvreugde, de teamspirit en “can-do” mentaliteit centraal staan. En dit voor jong en oud! Met andere woorden, ASB wil zoveel mogelijk sportievelingen uit de Brugse regio aan het watersporten krijgen. De focus ligt eerst en vooral op waterpolo.

Als waarden stelt Aqua Sport Brugge betrokkenheid, sociaal beleid en openheid centraal. De leden en de ouders worden zoveel mogelijk bij de sportbeleving betrokken. Binnen de samenstelling van de raad van bestuur van Aqua Sport Brugge wordt dit door de participatie van verschillende ouders gerealiseerd.


ASB wil openstaan voor iedereen. Hiervoor streeft ASB naar een laagdrempelig lidgeld en staan we steeds open voor eventuele vragen om beroep te doen op solidariteit. Een concreet voorbeeld hiervan zijn de gratis proeflessen.

Onze club telt momenteel meer dan 65 leden verspreid over alle leeftijdscategorieën.

Voor de allerjongsten (U9) wordt deelgenomen aan vriendschappelijke waterpolowedstrijden. Aqua Sport Brugge is voor regionale waterpolo competities van de U11, U13, U15 en U17 ingeschreven. De senioren nemen deel aan de nationale waterpolo competitie.

Aqua Sport Brugge in het nieuws

- Nieuwe waterpoloclub Aqua Sport Brugge mikt hoog én breed

Laat een boodschap achter

Aqua Sport Brugge gebruikt je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam.

Bedankt voor het bericht. we bekijken het zo snel mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.